• Forside
 • Produkter
 • Om oss
 • Kontakt oss
 • Et liv i balanse - en helseinvestering

  Om meg - Birger E Olsen

  Jeg er gift, har 2 barn, og er bosatt på Hønefoss.

  Jeg har min bakgrunn fra Forsvaret, hvor jeg har tilbrakt 28 år i forskjellige stillinger innen kommunikasjon, prosjekteringer og sikkerhet. Ca 20 år av disse har vært i lederfunksjon på forskjellig nivå.

  I 2004 valgte jeg å slutte i Forsvaret. Jeg ville prøve meg som selvstendig næringsdrivende, og startet et foretak med bedriftsrådgivning.

  I 2006 skjedde det noe som fikk meg til å endre noen holdninger. Min kone var på denne tiden en nær utbrent situasjon. Hun var helt tom for energi, hadde hodepine hver helg, og jeg fryktet en kollaps når som helst.

  Det var i denne tiden jeg kom i kontakt med Nikken, og tente på det gode forretningskonseptet. Noen av produktene så jeg umiddelbart nytte i, og behov for. Nemlig luftrenseren som var anbefalt av NAAF. Omstendighetene gjorde at jeg anskaffet alle produktene for å få best mulig økonomisk uttelling ved salg av luftrensere. På det tidspunktet så jeg ikke at produktene skulle være en løsning for konas helseutfordring, men jeg lot henne bruke dem i tilfelle de skulle ha noen virkning. Hun fikk sovesystem, såler og smykker, og vi brukte begge ernæringsproduktene. Ingen av oss hadde egentlig noen tro på dette. (bortsett fra luftrenseren).

  Men produktene virket!!

  Energien kom tilbake, og hodepinen forsvant. Hodepinen har hun ikke hatt på de vel 8 årene vi har brukt produktene, og energinivået har holdt seg.

  For min egen del ville jeg - etter at jeg så konas utvikling - ha et sett av produktene selv. Også jeg har vært noe plaget med migrene, vond rygg og uopplagthet. Men selfølgelig ikke i nærheten av utfordringene som min kone hadde. For meg resulterte bruk av produktene vesentlig mindre hodepine (fra jevnlig 1 gang i uka til 1 gang hver 2. måned eller sjeldnere), ryggplager fullstendig borte, og mere opplagt om dagen.

  Senere har vi opp gjennom årene sett mange slike eksempler. Alt fra at folk har fått mer energi og overskudd, til folk som praktisk talt har fått livet sitt tilbake. Jobben ga virkelig mening.

  I oktober 2015 la Nikken ned sin virksomhet i Norge, sammen med 15 andre land i Europa og Asia. Det er med sorg at produktene nå er blitt vanskelig å få tak i. Jeg har derimot et lite restlager av noen produkter. Når disse produktene er omsatt, vil denne virksomheten legges ned.


  (c) Birger E Olsen 2013
  Oppdatert nov 2015